Warehousing

Indien u opzoek bent naar een locatie voor de overslag van uw zeecontainers, hoeft u niet verder te zoeken. Met 25 jaar ervaring in het overslaan van goederen op onze locaties in Rotterdam en Eindhoven, bent u bij Feelogic aan het juiste adres.

FCL en groupage containers

Het warehouse in Rotterdam is volledige ingericht voor "haven" gerelateerde warehouse activiteiten en Value-Added-Logistics. Op deze locatie hebben we onze de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in het lossen en laden van zeecontainers en project lading. We staan bekend om onze kwaliteit en flexibiliteit!

AEO & TAPA

Daarbij is de douane loods in Rotterdam AEO en TAPA gecertificeerd en beschikt deze over de mogelijkheid om gevaarlijke (ADR) goederen op- en over te slaan. Zowel ons warehouse in Rotterdam als in Eindhoven biedt u daarnaast ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Value Added Services.

Ideale HUB’s

De ligging van ons warehouse in Rotterdam wordt door veel van onze relaties als ideaal gezien. Ons warehouse is net buiten de haven gevestigd. Hierdoor liggen de zowel de zee-terminals als de stads-terminals binnen handbereik, maar kunnen we, indien nodig, ook de ‘’drukte’’ ontlopen.

Daarbij liggen de directe uitvalswegen richting richting o.a. Amsterdam, Den-Haag, Utrecht en Dordrecht/Breda bij ons om de hoek. Dit samen maakt ons warehouse een zeer effectieve en efficiënte hub voor het voor- en natransport van uw goederen!

Ons warehouse in Eindhoven wordt vooral benuttigd als HUB voor transporten van en naar Duitsland en voor de opslag van goederen voor relaties uit Zuid-Nederland Aangezien veel van onze klanten uit de Randstad & Zuid-Nederland goederen importeren uit of exporteren naar Duitsland, gebruiken wij onze warehouse in Eindhoven als HUB voor het voor- en natransport van deze goederen. Zo besparen we voor onze relaties onnodige transportkosten en denken we ook aan het milieu! Daarnaast hebben we in Eindhoven een deel van ons warehouse ingericht voor relaties in Zuid-Nederland die opzoek zijn naar korte en/of lange termijn opslag van hun goederen.

Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Feelogic Eindhoven
De Stater 42a
5737 RV Lieshout
Netherlands

Volg ons

Linked icon Instagram icon Facebook icon