Beurzen & Tentoonstellingen

Beurzen, tentoonstellingen, exposities, exhibities of soms in het kort zelfs expo’s. Feelogic zorgt er met ons team van Expo-specialisten graag voor dat uw beurslogistiek zonder problemen verloopt!

Beurstransport

U of uw klant heeft waarschijnlijk veel geld geïnvesteerd om naar een beurs te gaan. Om die reden mag u er ook vanuit gaan dat het beurstransport goed wordt uitgevoerd, zodat uw beursstand en overige beursonderdelen op tijd en schadevrij geleverd worden!

Om aan deze stiptheid en kwaliteit te kunnen voldoen is er nog een onderdeel, voor het vervoeren in deze sector, van groot belang: kennis! Heel begrijpelijk dat de onderdelen op tijd en schadevrij afgeleverd moeten worden, maar elke beurslocatie ter wereld is anders. Zo ook de werkwijze en de afspraken. Dankzij de ervaring die onze planners en chauffeurs de afgelopen drie decennia hebben opgedaan, maar ook dankzij onze (inter)nationale connecties, bezitten wij de kennis die bij de vele verschillende beurslocaties nodig is. Dat maakt het mogelijk dat wij, wereldwijd en altijd, aan uw verwachtingen zullen voldoen!

Of u nou als bedrijf in het bezit bent van een eigen beursstand of u bent als standbouwer of toeleverancier van een expo opzoek naar een externe vervoerder? Of het nou gaat om hele stands, machines, producten of andere beursonderdelen die nodig zijn op de beurs? Van kleine zendingen tot meerdere trailers of containers, wij hebben de oplossing! Zowel over de weg als overzees of door de lucht, wij staan graag voor u klaar!

Feelogic biedt u de volgende beurs gerelateerde, logistieke oplossingen:

Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Feelogic Eindhoven
De Stater 42a
5737 RV Lieshout
Netherlands

Volg ons

Linked icon Instagram icon Facebook icon