Turkije

Direct tarieven ontvangen voor groupage-, LTL-, FTL- en spoedtransporten

Feelogic biedt een naadloze wegtransportverbinding vanaf de Benelux en Duitsland naar Turkije en vice versa. Wij bieden mogelijkheden voor groupage-, LTL-, FTL- en spoedtransporten. Bij het plannen van dergelijk transport is het essentieel om zo snel mogelijk scherpe tarieven te ontvangen die aansluiten bij uw behoeften. Door de efficiënte samenwerking met onze partners in Turkije en onze kennis van de markt kunnen wij u supersnel transparante tarieven en op maat gemaakte transportoplossingen bieden.

Snelle transittijden

In een snel veranderende wereld en de zogeheten wereldwijze ‘’24-uurs economie’’ zijn snelle transittijden van vitaal belang bij wegtransport vanaf Nederland naar Turkije en vice versa. Met geoptimaliseerde routes en efficiënte logistieke planning kunnen zendingen snel en veilig worden afgeleverd. We streven naar snelle doorlooptijden om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Mogelijkheid voor express/koerier service

Voor bedrijven die behoefte hebben aan de snelst mogelijke levering bieden wij ook een express- en koerierservice aan tussen Noord-West Europa en Turkije. Deze diensten bieden de allersnelste doorlooptijd voor dringende zendingen, waarbij snelheid en betrouwbaarheid voorop staan. Hierbij kunt u denken aan dedicated / FTL zendingen met 2-chauffeurs op de vrachtauto. Of aan kleine zendingen tot 1000kg die in een express bakwagen (Luton Van) kunnen. Doordat sneltransport door Europa een van onze specialisaties is, kunnen we deze dienst ook feilloos aanbieden vanaf en naar Turkije.

Advies over en uithanden nemen van douanezaken

Advies over douanezaken is een integraal onderdeel van internationaal wegtransport en helemaal wat betreft Turkije (deels geen EU). Ons team biedt uitgebreide ondersteuning bij douaneformaliteiten om ervoor te zorgen dat uw zendingen vlot en zonder vertraging de grens passeren. Dit omvat hulp bij documentatie, regelgeving en douaneafhandeling om eventuele complicaties te minimaliseren.

Expertise, efficiëntie en flexibiliteit

Expertise, efficiëntie en flexibiliteit zijn kenmerkend voor onze wegtransport service tussen Noord-West Europa en Turkije. Door jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de logistieke sector kunnen onze serviceproviders zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en complexe transportbehoeften. Of het nu gaat om speciale ladingen, temperatuurgevoelige goederen of urgente leveringen, er wordt altijd gestreefd naar een oplossing op maat.

Partner kantoren in Istanboel en Izmir

Met partnerkantoren in belangrijke steden zoals Istanboel en Izmir kunnen we een naadloze end-to-end service bieden voor wegtransport tussen Nederland en Turkije. Deze lokale aanwezigheid zorgt voor een soepele afhandeling van zendingen, efficiënte communicatie en een uitgebreid netwerk van logistieke partners om aan diverse behoeften te voldoen.

Snel een tarief nodig?

Offerte aanvragen
Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Feelogic Eindhoven
De Stater 42a
5737 RV Lieshout
Netherlands

Volg ons

Linked icon Instagram icon Facebook icon