Theatershows & Entertainment tours

Welke entertainer droomt er niet van om nationaal, of zelfs internationaal, te touren? Waar er bij éénmalige of terugkerende evenementen enorm veel gevraagd wordt van de organisatoren, toeleveranciers en alle andere stakeholders kunt u wel raden wat voor druk er op de organisatie ligt bij een maandenlang durende tour.

Nationale en internationale tours

Bij zowel nationale, continentale als wereldwijde theaterproducties, muziektours en entertainmenttours gaat het erom dat de entertainers zich kunnen focussen op datgene waarvoor ze zijn gekomen: het entertainen van al die mensen die speciaal voor hun show een kaartje hebben gekocht! Om dat te kunnen realiseren is het van enorm belang dat de logistiek om zo’n tour heen zo vloeiend mogelijk verloopt. Of het nou om de lokale logistiek gaat of een overzees transport van de ene kant van de wereld naar de andere kant, alles moet tot in de puntjes gecommuniceerd, gepland en gecoördineerd worden.

U kunt vast begrijpen dat de logistieke oplossingen met betrekking tot zulke shows niet kant en klaar in een bureaula liggen. Elke show of tour is anders en zo ook de kleinste details van het logistieke proces. Met zo’n 10 jaar ervaring in het organiseren van de logistiek omtrent zulke tours, adviseren onze projectmanagers uw niet alleen wat betreft de beste mogelijke logistieke oplossingen voor uw shows. Ook bijten zij zich volledig vast in het project en kunnen zij u adviseren in de communicatie, planning en coördinatie van dit soort ingewikkelde logistieke vraagstukken.

Feelogic biedt logistieke oplossingen en projectmanagers voor:

Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Feelogic Eindhoven
De Stater 42a
5737 RV Lieshout
Netherlands

Volg ons

Linked icon Instagram icon Facebook icon