Music- & Sport Events

Bij zowel (live) muziekevenementen als sportevents, is het vaak zo dat er één of meerdere organisatoren zijn die op hun beurt weer toeleveranciers inhuren om allerlei onderdelen aan het event te leveren. Denk aan alle stages, attracties, vloeren, tenten, omheining, licht en geluid, mobiel sanitair, foodtrucks, maar ook het eten en drinken zelf. Om nog maar niet te spreken over personeel dat er op een event rondloopt.

U kunt wel begrijpen dat de pressie op de logistieke organisatie van een event enorm is. Zo hebben onze relaties vaak te maken met een buitengewoon strak tijdschema voor het afleveren en ophalen van de verschillende evenementonderdelen. Daarnaast hebben niet alleen onze relaties, maar ook alle andere toeleveranciers te maken met deze druk. Van iedereen wordt een grote mate van stiptheid, kwaliteit, stressbestendigheid en aanpassingsvermogen verwacht. Alleen op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we uiteindelijk klaarmaken waar we het allemaal voor doen: de eventbezoeker een onvergetelijke ervaring geven.

Naast de bovengenoemde eigenschappen die nodig zijn bij eventtransport, kunnen lang niet alle evenementmaterialen mee in het reguliere vervoer. Daarnaast is het lang niet mogelijk om op elke festivallocatie met alle soorten transportmiddelen te werken. Zodoende hebben wij ons wagenpark zo uitgerust dat we aan al uw behoeftes kunnen voldoen. Tot slot beschikken we over een team (en agenten) dat gespecialiseerd is in het overzees en door de lucht vervoeren van eventonderdelen.

Feelogic biedt logistieke oplossingen voor:

Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Volg ons

Linked icon