Over ons

We are Feelogic. We have Feeling(s) for Logistics!

We zijn een echt logistiek familiebedrijf. Eén waarin elk lid verliefd is geworden op het logistieke vak. Daarbij voelen we door meer dan 35 jaar ervaring goed aan welke oplossing het beste bij uw logistieke vraagstuk past, maar ook hoe we waarde kunnen toevoegen aan de Supply Chain van uw organisatie!

Basis

Onze basis bevindt zich ver terug in de tijd. De meesten van ons dragen tussen 30 en 35 jaar ervaring met zich mee. Met alle voorbijrazende ontwikkelingen van de huidige tijd op uw netvlies, is het voor u wellicht lastig een beeld te vormen van de zakelijke wereld in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw.

Vroeger

In die periode was er weinig sprake van automatisering. Papierloos werken was een nog niet bestaand begrip. In tegendeel: er was vooral sprake van veel papierwerk. Karren vol met dossiermappen, stapels met verschepingspapieren en transportdocumenten, kilometers aan lijsten voor tal van doeleinden. Om maar niet onvermeld te laten dat veel van al dat papierwerk verwerkt werd op een ouderwetse typemachine. Communicatie ging per vaste telefoonlijn, buizenpost, telex en later per fax. Op iedere hoek bevond zich een douanebeambte met stempels en zegels en het havengebied was een stuk kleiner en overzichtelijker dan in de huidige situatie. Een landsgrens betekende nog een blokkade; gesloten voor personen en goederen. De 24-uurs economie bestond alleen in Amerika en zelfs daar stond het nog in de kinderschoenen. Containervervoer was weliswaar flink in ontwikkeling, maar de containerschepen van toen konden maximaal 3500 twintig-voet containers vervoeren! Bovendien werden er nog aanzienlijk veel ladingen op de conventionele wijze (break bulk) verscheept en met de hand gelost.

DNA

Kortom, de wereld om ons heen zag er compleet anders uit en ging in ieder geval in een lager tempo aan ons voorbij. Rondom deze periode zijn de meeste van onze medewerkers met hun vak gestart en hebben daarom heel wat veranderingen moeten ondergaan om aan de eisen van de moderne wereld te kunnen blijven voldoen. Het ouderwetse vak, het weten van de hoed en de rand, zit om die reden in het DNA van Feelogic opgesloten! Dat alles aangevuld met een zeer uitgebreid nationaal en internationaal netwerk plus het elan van aangetreden jonge, ondernemende professionals stelt een breed referentiekader open, wanneer wij voor u naar oplossingen op zoek gaan!

Nu

Door de toenemende digitalisering en globalisering en de snelle veranderingen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen, wordt er van eenieder in de logistieke keten verwacht om alsmaar efficiënter en flexibeler te werken.

Vanwege onze gerichte kennis, ervaring en attitude wisten steeds meer ondernemingen ons de laatste jaren te vinden voor hun logistieke vraagstukken of Supply Chain optimalisatie. Uiteindelijk heeft het ons gevormd tot een wereldwijde, full-service logistieke dienstverlener

We are Feelogic. We have Feeling(s) for Logistics!

Snel een tarief nodig?

Offerte aanvragen

Waarde toevoegen aan uw Supply Chain?

Bakje koffie (of videocall)!
Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Feelogic Eindhoven
De Stater 42a
5737 RV Lieshout
Netherlands

Volg ons

Linked icon Instagram icon Facebook icon