Expo & Event warehousing

Nationale en internationale overslag

Bij zowel nationale als internationale expo’s en events wordt er gebruik gemaakt van warehousing voor het overslaan van goederen. Denk bijvoorbeeld aan alle beurs- of eventmaterialen voor internationale shows of events die via zeecontainers de Rotterdamse haven Europa binnenkomen of uitgaan. Of aan nationale theatershows waarbij de shows niet direct aansluiten en waarbij de producent geen mogelijkheid heeft om de event onderdelen op te slaan. Wanneer het dit soort logistieke vraagstukken betreft, bent u bij Feelogic aan het juist adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het op- en overslaan van allerlei beurs- en eventonderdelen. We beschikken over een 45-tons reachstacker, lichte en zware vorkhefttrucks en allerlei hijsmaterialen voor het overladen van uw expo- en eventgoederen. Maar ook als uw beursonderdelen of eventmaterialen voor langere tijd opgeslagen dienen te worden bieden onze AEO en TAPA gecertifieerde warehouses een oplossing. Tot slot bieden wij u een combinatiepakket aan door ook het voor- en of natransport van de eventgoederen naar of vanaf onze loods en zelfs het overzeese transport uit te voeren. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw gehele beurslogistiek!

Beursstands en beursmaterialen

Sommige beursstands of andere beursonderdelen zijn nog niet afgebroken op de ene beurs of ze worden alweer verwacht op de volgende. Natuurlijk -graag zelfs- kunt u voor het vervoer daarvan een beroep op ons doen. Maar in veel gevallen worden vooral de stands niet achtereenvolgend in gebruik genomen en dienen deze, soms samen met andere beursgoederen tussentijds opgeslagen te worden. Wij beschikken over een AEO en TAPA gecertificeerd warehouse, voorzien van de laatste eisen, zodat uw beursonderdelen altijd veilig bij ons kunt opslaan.

Opslag eventmaterialen

Van enorm grote eventtenten die op outdoor festivals worden gebruikt tot kleine barretjes voor bij een indoorevent, er is geen eventonderdeel dat aan één stuk door in gebruik is. Wanneer dit het geval is zal het evenementmateriaal (tijdelijk) moeten worden opgeslagen. Indien u zelf geen mogelijkheid heeft om deze materialen op te slaan, biedt ons AEO en TAPA gecertificeerd warehouse, voorzien van de laatste eisen, de oplossing. Hier worden uw eventonderdelen altijd veilig opgeslagen en professioneel behandeld.

Feelogic logo

Feelogic Transport, Forwarding and Warehousing
Vareseweg 111
3047 AT Rotterdam
Netherlands

Feelogic Eindhoven
De Stater 42a
5737 RV Lieshout
Netherlands

Volg ons

Linked icon Instagram icon Facebook icon